Prima motocicletă zburătoare din lume urmează să fie lansată în SUA

TEHNOLOGIE. Pregătiți-vă fani de science-fiction, prima motocicletă zburătoare din lume va ajunge în curând în SUA.
 
Arătând ca ceva desprins dintr-un film din Războiul Stelelor, XTURISMO – prima hoverbike din lume – va fi în curând pusă în vânzare în SUA.
 
Aceasta este “prima motocicletă zburătoare din lume”, potrivit site-ului XTURISMO, și “este capabilă să zboare timp de 40 de minute și poate atinge viteze de până la 80-100 km”.
 
Și dacă vă întrebați cum arată motocicleta când este în aer, co-președintele Salonului Auto de la Detroit, Thad Scott, a fost mai mult decât fericit să facă o demonstrație și să discute despre această experiență.
“Mă simt ca și cum aș avea literalmente 15 ani și tocmai am ieșit din Star Wars și am sărit pe bicicleta lor”, a declarat el pentru Reuters.
 
“Vreau să spun, este minunat. A fost entuziasmant. Nu este vicios, este confortabil să decolezi și să aterizezi. Nu există nicio smucitură, este literalmente foarte, foarte lină și abia aștept viitorul.
 
https://www.youtube.com/watch?v=Nt9bTGxIr8I&ab_channel=BusinessToday
 
Vehiculul a fost creat de o companie japoneză de tip start-up, AERWINS, specializată în “mobilitate aeriană” și că motocicleta este “deja în vânzare în Japonia”.
 
O versiune mai mică a motocicletei va fi disponibilă în SUA în 2023 și, cu un preț estimat de 777.000 de dolari (aproximativ 681.000 de lire sterline), este clar că aceste motociclete zburătoare nu vor înlocui prea curând ceea ce se află în garajele din curțile noastre.
 
De când a fost anunțată, oamenii de pe rețelele de socializare au fost înnebuniți după acest concept, iar sute de exemplare sunt deja vândute cu siguranță.
 
În timp ce mulți au fost uimiți de vehiculul zburător, alții au profitat de ocazie pentru a le da oamenilor câteva sfaturi directe pentru a păstra lucrurile vintage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare