Prof. Dr. Benedek Imre anunță inaugurarea Centrului Medical CardioClinic în Târgu Mureș, stabilind noi standarde în îngrijirea cardiovasculară

INAUGURARE. În cadrul Conferinței cu tema “Infrastructura de sănătate și finanțarea serviciilor medicale – Dilemă. Provocare. Noua abordare,” desfășurată la Târgu Mureș, Prof. Dr. Benedek Imre, administratorul Centrului Medical CardioMed, a dezvăluit detalii despre proiectul viitorului Centru Medical CardioClinic. Acesta este programat să fie inaugurat în luna ianuarie a anului următor și va fi localizat pe strada Verii, în zona Platoului Cornești din Târgu Mureș.

În calitate de speaker la evenimentul organizat de revista economică Transilvania Business și cotidianul Zi de Zi, reputatul medic cardiolog mureșean a subliniat necesitatea unei abordări îmbunătățite în recuperarea cardiovasculară în România. El a criticat modul în care unele spitale se ocupă de pacienții cu afecțiuni cardiace, descriind situația în care aceștia sunt internați în condiții de hotel, cu puțin tratament și fără servicii adecvate de recuperare.

Prof. Dr. Benedek Imre a prezentat planurile pentru viitorul Centru Medical CardioClinic, evidențiind că acesta va dispune de o echipă de profesioniști de renume internațional și de o dotare de excelență. Serviciile oferite vor include monitorizare cardiologică pentru diverse situații precum evaluarea preoperatorie, monitorizare în contextul altor afecțiuni (oncologice, hematologice, nefrologice, neurologice, pneumologice, diabet), dar și recuperare cardiovasculară postinfarct sau post intervenție cardiacă, antrenament adaptat patologiei cardiace și evaluare cardiologică pentru practicarea sportului.

Profesorul a accentuat că se vor folosi metode moderne, inclusiv echipamente de ultimă generație în laboratoarele Centrului. În încheierea prezentării sale, Prof. Dr. Benedek Imre a afirmat cu încredere că echipa și dotarea Centrului Medical CardioClinic din Târgu Mureș sunt de un nivel excepțional în contextul actual al sistemului medical românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare