Prof. univ. dr. Tiberiu Bățagă devine membru ISAKOS – cea mai reputată societate de chirurgie și artroscopie a genunchiului din lume

MEDICINĂ. Reputatul profesor universitar și medic mureșean Tiberiu Bățagă a fost acceptat, recent, ca membru al celei mai reputate societăți de chirurgie și artroscopie a genunchiului din lume – ISAKOS.

”În numele Comitetului ISAKOS pentru Comitete, sunt onorat să vă invit să serviți ca membru al Comitetului ISAKOS – Artroplastie, pentru mandatul 2023-2025. Comitetele sunt o componentă critică a ISAKOS, iar membrii comitetelor sunt sângele vital al societății. Munca comitetelor ISAKOS este esențială pentru promovarea misiunii educaționale a ISAKOS și pentru livrarea cu succes a programelor noastre. Comitetele oferă structura pentru implicarea membrilor și, în același timp, dezvoltă viitori lideri pentru Societate. Sunteți selectat pe baza recunoașterii dumneavoastră internaționale și a abilităților științifice și profesionale. În calitate de membru al acestui comitet, sunteți încurajat să participați la toate reuniunile și teleconferințele Comitetului. Reuniunile Comitetului vor avea loc aproximativ o dată pe trimestru prin teleconferință Zoom, alt instrument de conferință media electronică sau întâlniri față în față”, se precizează în invitația transmisă către prof. univ. dr. Tiberiu Bățagă, semnată de prof. dr. David A. Parker, președintele ISAKOS.

Prof. univ. dr. Tiberiu Bățagă deține în prezent funcția de șef al Șecției Clinice Ortopedie și Traumatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, având în CV-ul profesional și calitatea de fost președinte al Societății Române de Ortopedie și Traumatologie (SOROT), unde în prezent deține funcția de vicepreședinte. Totodată, prof. univ. dr. Tiberiu Bățagă este membru al unor prestigioase societăți internaționale din domeniul ortopediei și traumatologiei și șef al Disciplinei de Ortopedie și Traumatologie nr. 1 în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehynologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

”Cu această acceptare și invitație de a face parte din Comitetul propus pentru 2023-2025, asigurăm recunoașterea internațională a universității și centrului nostru de pregătire de către cele trei mai importante entități profesionale pe chirurgia artroscopică – ISAKOS, ESSKA, ICRS – și ne deschide perspective colaborare pe toate planurile. Suntem unici în Europa Centrală, cu toate cele trei recunoașteri, și sper să fie de bun augur acest aspect și să fim sprijiniți în realizarea planurilor noastre viitoare, inclusiv suntem mai aproape de realizarea Centrului de Excelență FIFA”, a precizat, pentru cotidianul Zi de Zi, prof. univ. dr. Tiberiu Bățagă.

 

 

sursa zi-de-zi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare