Prof. univ. dr. Vasile Cernat – profesor universitar în cadrul Facultății de Științe și Litere „Petru Maior” și membru al Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș

UMFST G.E. Palade Târgu Mureș prezintă viitorilor studenți cadrele didactice care vor preda la programul de studii Psihologie din cadrul Facultății de Științe și Litere „Petru Maior”.
Vasile Cernat este profesor universitar în cadrul Facultății de Științe și Litere „Petru Maior” și membru al Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș.
Prof. univ. dr. Vasile Cernat este specializat în psihologie socială, beneficiind de o bursă doctorală Fulbright în cadrul New York University, New York, SUA. Printre domeniile de cercetare se numără: etnicitatea, stereotipliile, discriminarea, relațiile intergrupuri.
Prof. univ. dr. Vasile Cernat este membru în comitetul editorial al unei importante reviste: Journal of Communisty & Applied Social Psychology. Este recenzor în cadrul unor importante reviste științifice din domeniul psihologiei, cum ar fi: Personality and Social Psychology Bulletin, Basic and Applied Social Psychology, Current Psychology și International Journal of Intercultural Relations. Domnul profesor este autorul și coautorul a peste 50 de publicații de specialitate și materiale de informare. Din perspectiva activității didactice, este dezvoltatorul unor serii de cursuri în format multimedia, bazate pe principiile de design instrucțional legat de procesul educațional de învățare de tip combinat (blended learning). Datorită performanțelor sale academice și în cercetare a beneficiat de granturi de cercetare în zona de psihologie educațională și socială.
În cadrul programului de studii de Psihologie, prof. univ. dr. Vasile Cernat va susține cursurile pentru disciplinele: psihologie socială, psihologie interculturală și psihologie politică.
Înscrierile online (24/24) pentru admiterea la Psihologie vor avea loc în perioada 20-24 iulie 2024.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare