Program de coaching pentru învățare accelerată pentru studenți

UMFST. Echipa Departamentului de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș vă invită să participați la programul „Învață cum să înveți”, care presupune aplicarea tehnicilor de învățare accelerată pentru îmbunătățirea auto-eficacității legate de realizarea sarcinilor academice.
În acest scop, vor fi implementate o serie de metode moderne de coaching, incluzând utilizarea aplicațiilor digitale, a diferitelor device-uri (tablete), precum și a tehnologiei Realitate Virtuală (VR).
Este dovedit faptul că strategiile de învățare accelerată cresc motivația și încrederea în capacitatea de învățare, integrând dimensiunea socială în procesul de studiu (Wlodkowski & Kasworm, 2003). Astfel, această abordare presupune atât activități individuale, cât și de grup, având drept principale obiective maximizarea eficienței învățării prin dezvoltarea abilităților de organizare a informațiilor și managementul timpului. De asemenea, aplicarea tehnicilor mindfulness în demersul de coaching facilitează concentrarea atenției și gestionarea optimă a stresului (Corti & Gelati, 2020).

Pentru înscreiere completați formularul aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare