Program de mentorat pentru tineri jurnaliști 2023

JURNALISM. Ratiu Forum, un parteneriat între LSE IDEAS, London School of Economics și Fundația Rațiu, a extins fereastra de înscriere pentru programul de mentorat, dedicat tinerilor jurnaliști dinamici, la începutul carierei, care doresc să-și dezvolte abilitățile profesionale și înțelegerea regiunii și a unei varietăți de probleme tematice.

Programul se va derula în perioada ianuarie-iulie 2023. Cea mai mare parte a activităților se vor desfășura online, dar beneficiarii programului vor fi, de asemenea, invitați la ateliere în persoană care vor avea loc la Turda, România. Tinerii vor avea ocazia să învețe de la jurnaliști experimentați din întreaga lume, cu experiență de lucru pentru Financial Times, BBC, New Eastern Europe Magazine și Associated Press, precum și o serie de experți proeminenți pe subiecte de ultimă oră relevante pentru regiunea CEE.

Programul își propune să realizeze acest lucru prin mentoratul individual cu jurnaliști de top și prin webinarii despre competențele cheie necesare pentru jurnalismul profesional și munca de investigație, precum și probleme tematice cu o relevanță deosebită pentru Europa Centrala si de Est.

Ca parte a Programului, participanții vor fi invitați să participe la Master Class-ul de Jurnalism, care va avea loc în perioada 11 – 12 martie la Centrul Rațiu pentru Democrație din Turda, România.

Un participant va fi, de asemenea, selectat pentru a participa la școala de vară Reuters de la Universitatea din Oxford.

Programul este gratuit, iar participanții vor avea cazarea și mesele asigurate.

Pentru a aplica sau pentru orice informații suplimentare vă rugăm să contactați: Maria Branea, maria.branea@ratiuforum.com și pe https://ratiuforum.com/apel-de-candidatura/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare