Program de prevenţie, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al cancerului de col uterin, Regiunea Centru

SĂNĂTATE. „Program de prevenţie, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al cancerului de col uterin, Regiunea Centru” – un proiect cofinanţat prin Fondul Social European, Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, de care vor beneficia 170.200 de femei din Regiunea Centru.

Proiectul derulat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş are ca obiectiv principal creșterea accesului la servicii accesibile, durabile și de înaltă calitate, inclusiv asistență medicală şi servicii sociale de interes general, prin organizarea de programe de sănătate şi servicii orientate către prevenţie, depistare precoce (screening) diagnostic şi tratament precoce al cancerului de col uterin.

În ediția de astăzi, managerul proiectului, șef lucrări dr. Cosmina Cristina Uzun prezintă beneficiile acestui program de screening (testare) pentru femeile din Regiunea Centru, tipurile de servicii medicale oferite femeilor și modalitățile de accesare a acestor servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare