Programul postuniversitar de Noi Tehnici în disciplinele Medico-Farmaceutice

UMFST. Centrul de Pregătire Psihopedagogică Medico-Farmaceutică din cadrul Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, organizează, în perioada 4 – 15 martie 2024, înscrieri în cadrul programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională „Noi tehnici de predare și evaluare în disciplinele medico-farmaceutice” (seria a X-a).

Seria a X-a a programului se va derula în semestrul II al anului universitar 2023/2024, cu începere din data de 23 martie 2024.

Programul este structurat în 6 module. Durata totală a seriei a X-a este de circa trei luni, cursuri efective, cu finalizare, de principiu, în luna iunie 2024. Ca format de desfășurare, vor fi cursuri hibride, on-site și on-line, predominant, în zilele de sâmbătă. Cerințele și condițiile de participare vor fi stabilite de către fiecare cadru didactic, titular de modul.
Înscrierile se fac la sediul Centrului de Pregătire Psihopedagogică Medico-Farmaceutică, camera 37, parter, clădirea principală UMFST G.E. Palade Târgu Mureş, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Informații privind înscrierile se obțin accesând: https://umfst.ro/…/centrul-de-pregatire…/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare