Proiect PNRR: Inovație în Diagnosticul și Tratamentul Limfomului la Pacienții HIV+ – Investigarea Variantelor Proteinei Matrix HIV-1 p17

UMFST. Proiectul „Role of HIV-1 matrix protein p17 variants in lymphomagenesis: development of new diagnostic tools and therapeutic approaches”, director de proiect dr. Francesca Caccuri, finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență a României (PNRR) Ministerul Cercetării, Inovării și digitalizării – Componenta 9.

Suport pentru Sectorul Privat, Cercetare, Dezvoltare și Inovare, Investiția: I8. Dezvoltarea unui program pentru atragerea resurselor umane înalt specializate din străinătate în activități de cercetare, dezvoltare și inovare (runda a 2 a), este implementat de către Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, pe o perioadă de 30 luni (28.12.2023 – 30.06.2026) și are o valoare totală de 5.656.102,22 lei, reprezentând echivalentul sumei de 1.137.453,69 euro.

Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea unei abordări diagnostice care să detecteze vp17s subdominante cu activitățile promotoare a celulelor B și crearea unor molecule mici pentru a preveni dezvoltarea limfomului la pacienții HIV+.
Informații privind obiectivele specifice urmărite: https://umfst.ro/…/pnrr-fonduri-pentru-romania-moderna…/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare