PROMO. Joi, 1 iunie, orele 19:00, emisiunea TV online “Future Tech – Despre IT și voluntariat: Discuții cu Liderul Departamentului IT din ESTIEM“

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Joi, 1 iunie, orele 19:00, emisiunea TV online “Future Tech“ moderată de Flavia Andron, îl are ca invitat pe Dorin Suciu, un absolvent talentat de Automatică și Informatică Aplicată și liderul departamentului de IT din cadrul Estiem.

În acest episod, vă invităm să descoperiți povestea lui Dorin. Vom explora împreună întreaga sa călătorie profesională, de la începuturile în domeniul tehnologic până la poziția sa actuală ca lider la nivel european în Estiem.

Dorin va împărtăși cu noi experiențele sale, provocările și succesele în lumea tehnologiei. Vom afla cum a reușit să ajungă la această poziție de lider în cadrul Estiem și cum a contribuit la dezvoltarea comunității IT.

Indiferent dacă sunteți un pasionat al tehnologiei sau vă interesează evoluția domeniului IT, acest episod vă va oferi o perspectivă unică și inspirațională asupra parcursului profesional în tehnologie.

Deci, nu ratați ocazia de a fi alături de noi pe pagina de Facebook și veți descoperi sfaturi valoroase și informații interesante despre tehnologie și voluntariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare