PROMO- Július 13, szerda, 19:00, online TV-műsor “Itt és most”, az Msprojekt / Miercuri, 13 iulie, orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum”, un proiect dezvoltat de Msnews by RUA

0
203

TV-MŰSOR by Hajnal Csíki.
“Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg.” ( Prótagorasz)
 
Kedveseim, nálunk a jóság a divat! Ezt terjesztjük! Bemutatok nektek egy lányt, kinek legkedvesebb ékszere a jóság maga. Nincs is ennél szebb dísz, mit magunkra ölthetnénk! Szívében hatalmas együttérzés van minden lény iránt. Nagyon tudok örülni az ilyen embereknek!
 
Holnap bemutatom nektek az EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ! Műsorban Rózsa Enikőt!
🙂Története mindnyájunkat inspirálni fog. Nézzetek bennünket szerdán, este 19 órától (Magyarország 18 óra) a msnews.ro oldalon.
 
EMISIUNE TV by Hajnal Csíki
„Omul nu este responsabil doar pentru ceea ce face, ci și pentru ceea ce nu face. ” (Protagoras)
 
Dragii mei, la noi bunătatea este la modă! Asta răspândim ! Vă voi prezenta o fată a cărei cea mai valoroasă bijuterie este bunătatea însăși. Nu există podoabă mai frumoasă pe care să o punem pe noi! Are o compasiune enormă în inima ei pentru toate ființele. Tare mă bucur pentru astfel de oameni!
 
Mâine vă voi prezenta PUR ȘI SIMPLU GROZAV! Enikő Rózsa în emisiune!
🙂Povestea ei ne va inspira pe toți. Urmăriți-ne miercuri de la orele 19:00 (ora Ungariei 18:00) pe msnews.ro.
 
Hajnal CsíkiATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ