PROMO. Luni, 20 noiembrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Previziuni de viitor / Élettörténetek – Jövőjóslatok”

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Luni, 20 noiembrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Previziuni de viitor / Élettörténetek – Jövőjóslatok”, îl are ca invitat pe expert juristul Novák Levente, alături de omul de afaceri Doru Borșan.

Emisiunea “Povești de viață / Élettörténetek” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

Emisiunea “Povești de viață / Élettörténetek” de luni 20 noiembrie, orele 19:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook msnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare