PROMO. Luni, 24 iunie, ora 20:00, emisiunea TV online “Povești de viață – DJ Mahony, cel mai renumit DJ român, vine direct de la São Paulo / Élettörténetek – DJ Mahony, Románia legismertebb DJ-je, egyenesen São Paulóból érkezik”

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Luni, 24 iunie, ora 20:00, emisiunea TV online “Povești de viață – DJ Mahony, cel mai renumit DJ român, vine direct de la São Paulo / Élettörténetek – DJ Mahony, Románia legismertebb DJ-je, egyenesen São Paulóból érkezik”, îl are ca invitat pe DJ Mahony – recunoscut ca cel mai renumit DJ român, alături de omul de afaceri Doru Borșan si fiica lui, Iohana Borșan.

 

Emisiunea “Povești de viață / Élettörténetek” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

 

“Povești de viață / Élettörténetek”, Luni, 24 iunie, ora 20:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare