PROMO. Luni, 25 martie, ora 19:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Rolul școlii în societatea modernă / Élettörténetek – Az iskola szerepe a modern társadalomban”

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Luni, 25 martie, ora 19:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Rolul școlii în societatea modernă / Élettörténetek – Az iskola szerepe a modern társadalomban”, îi are ca invitați pe doamna Antoaneta Rauca, directorul Liceului Tehnologic  Gheorghe Șincai din Târgu Mureș și Ciprian Ionuț Cozma, directorul Liceului Tehnologic Electromureș din Târgu Mureș, alături de omul de afaceri Doru Borșan.

Emisiunea “Povești de viață / Élettörténetek” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

“Povești de viață / Élettörténetek”, luni, 25 martie, ora 19:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare