PROMO – Luni, 26 septembrie , orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum – Presa și piața cărții din România/ Itt és most – A sajtó és a könyvpiac Romániában”

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Luni, 26 septembrie , orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum – Presa și piața cărții din România/ Itt és most – A sajtó és a könyvpiac Romániában”, o are ca invitată pe jurnalista și scriitoarea Sabina Fati, alături de jurnalistul Tiberiu Lovin, în urma evenimentului Bookfest de la Târgu-Mureș.
 
Emisiunea “Aici și acum/Itt és most” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.
 
“Aici și acum/Itt és most“, Luni, 26 septembrie , orele 19:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/msnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare