PROMO – Luni 27 iunie, orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum /Itt és most“, proiect dezvoltat pe platforma Msnews by RUA (Români Uniți Acasă)

0
603

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Luni, 27 iunie 2022, de la orele 19:00, emisiunea tv on-line: “Aici și acum /Itt és most ” o are ca invitată specială pe actrița Hajnal Csíki alături de omul de afaceri Doru Borșan (fondatorul RUA), într-un dialog despre iubire, fericire și gânduri pozitive. Welcome Hajnal Csíki!
 
“Aici și acum/Itt és most ”, luni, orele 19:00, o emisiune pozitivă, despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook și pe site-ul ziarului online Msnews.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ