PROMO – Luni 4 iulie, orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum/Itt és most“, proiect dezvoltat pe platforma Msnews by RUA (Români Uniți Acasă)

0
388

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Luni, 4 iulie 2022, de la orele 19:00, emisiunea tv on-line: “Aici și acum/Itt és most” îl are ca invitat special pe preotul Silviu-Aurelian Jimborean – Inspector de tineret pentru județul Mureș în cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române Alba Iulia, alături de moderatoarea emisiunii Rusu Anca – masterandă la UMFST Târgu Mureș. În dialog vor fi subliniate aspecte teoretice legate de credința în rândul tinerilor și modalitățile de impulsionare ale acestora, urmate de ideile practice desfășurate de către preotul Jimborean în activitățile sale din ultimul an.

 

“Aici și acum/Itt és most”, luni, orele 19:00, o emisiune pozitivă, despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook și pe site-ul ziarului online msnews.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ