PROMO – Luni,7 noiembrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum – Implicare și transparență totală / Itt és most – Teljes körű részvétel és átláthatóság”

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Luni,7 noiembrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum – Implicare și transparență totală /Itt és most – Teljes körű részvétel és átláthatóság”, o are ca invitată pe doamna Elena Lasconi – Primar în Câmpulung Muscel, alături de omul de afaceri Doru Borșan.

Emisiunea “Aici și acum/Itt és most” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

“Aici și acum/Itt és most“, Luni, 7 noiembrie, orele 19:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare