PROMO. Luni, 3 iunie, ora 20:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Femei la putere / Élettörténetek – Nők a hatalmon”

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Luni, 3 iunie, ora 20:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Femei la putere / Élettörténetek – Nők a hatalmon”, le are ca invitate pe primele trei candidate de pe lista Partidului Național Liberal pentru Consiliul Local Târgu Mureș – Mara Togănel, Dr. Theodora Benedek și Dr. Mădălina Oltean, alături de omul de afaceri Doru Borșan.

 

Emisiunea “Povești de viață / Élettörténetek” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

 

“Povești de viață / Élettörténetek”, luni, 3 iunie, ora 20:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook.

.

.

.

 

Comandat de: Partidul National Liberal Mureș

CUI mandatar financiar: 21240015

Executat de: Asociația “Romanii Uniti Acasa – RUA” – Msnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare