PROMO – Miercuri 29 iunie, orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum/Itt és most“, proiect dezvoltat pe platforma Msnews by RUA (Români Uniți Acasă)

0
124

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Miercuri, 29 iunie 2022, de la orele 19:00, emisiunea tv on-line: “Aici și acum/Itt és most” o are ca invitată specială pe Mara-Cristina Togănel – Prefectul Județului Mureș, alături de jurnalistul Cătălin Vischi, într-un dialog educativ de prevenire și combatere a consumului de substanțe interzise în rândul tinerilor.
“Aici și acum/Itt és most”, miercuri, orele 19:00, o emisiune pozitivă, despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook și pe site-ul ziarului online Msnews.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ