PROMO. Miercuri,22 mai, ora 20:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Descoperind Gorneștiul / Élettörténetek – Gernyeszeg felfedezése”

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Miercuri, 22 mai, ora 20:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Descoperind Gorneștiul / Élettörténetek – Gernyeszeg felfedezése”, îl are ca invitat  pe domnul Gyula Kolcsár – primarul comunei Gornești, alături de omul de afaceri Doru Borșan.

Emisiunea “Povești de viață / Élettörténetek” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

“Povești de viață / Élettörténetek”, miecuri, 22 mai, ora 20:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook.

 

 

Comandat de: Uniunea Democrată Maghiară din România filiala MUREȘ
CUI mandatar financiar: 23240001
Executat de: Asociația “Românii Uniți Acasă – RUA”-Msnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare