PROMO. Sâmbătă, 25 mai, ora 19:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Corunca de mâine / Élettörténetek – A holnapi Corunca”

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Sâmbătă, 25 mai, ora 19:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Corunca de mâine / Élettörténetek – A holnapi Corunca”, îl are ca invitat pe domnul Daniel Cheșa, candidat pentru funcția de primar al comunei Corunca, din partea PNL Mureș, alături de omul de afaceri Doru Borșan.

 

Emisiunea “Povești de viață / Élettörténetek” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

 

“Povești de viață / Élettörténetek”, sâmbătă, 25 mai, ora 19:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook.

 

 

Comandat de: Partidul National Liberal Mureș

CUI mandatar financiar: 21240015

Executat de: Asociația “Romanii Uniti Acasa – RUA” – Msnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare