PROMO- Szeptember 28, szerda, 19:00, online TV-műsor “Itt és most”, az Msnews by RUA projekt / Miercuri, 28 septembrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum”, un proiect dezvoltat de Msnews by RUA

TV-MŰSOR by Hajnal Csíki.
“Minden igazi, nagy szerelem: megváltástörténet” – Müller Péter
A szerelem az isteni teremtőerő egyik megnyilvánulása. Az igazi szerelem a magasabb létezés felé fordít ki, a Teremtőhöz visz közelebb.
Ha a cél az egység megélése, az édenkerti állapotra való visszaemlékezés, számít-e bármit is az, hogy a szomszéd fiába, vagy a plébánosba szeretünk bele?
Szerda este a szerelemről, a felvállalt érzelmekről, a lelki szabadságról, az önvállalásról fogok beszélgetni nagyszerű vendégemmel, Gyárfás Kinga-Emesével.
Nézzetek bennünket szerdán, este 19 órakor ( Magyarország 18 óra).
Kövessétek be a msnews.ro oldalt, hogy ne maradjatok le az élő adásokról: https://www.facebook.com/msnews.ro/
 
EMISIUNE TV by Hajnal Csíki
“Toată dragostea adevărată, mare, este o poveste de răscumpărare” – Peter Müller
Iubirea este o manifestare a puterii creatoare divine. Adevărata iubire ne îndreaptă spre o existență superioară, ne apropie de Creator.
Dacă scopul este de a experimenta unitatea, de a ne aminti de starea din Grădina Edenului, mai contează dacă ne îndrăgostim de fiul vecinului sau de Preotul Paroh?
Miercuri seara voi vorbi despre iubire, emoții îmbrățișate, libertate spirituală, acceptare de sine cu marea mea invitată Kinga-Emesé Gyárfás.
Vino alături de noi miercuri seara de la ora 19.00 (18.00 ora Ungariei).
Urmăriți msnews.ro pentru a nu rata transmisiunile în direct: https://www.facebook.com/msnews.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare