PROMO – Vineri, 2 iunie, orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum – La povești cu Charlie Ottley / Itt és most – Meseidő Charlie Ottley-vel“

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Vineri, 2 iunie, orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum – La povești cu Charlie Ottley / Itt és most – Meseidő Charlie Ottley-vel“, îl are ca invitat pe jurnalistul, regizorul, prezentatorul TV, poet britanic, cu ocazia participării la evenimentul TedxCorisa de la Târgu-Mureș, alături de colegul nostru, Lector Dr. Corneliu-Cezar Sigmirean – Prodecanul Facultāții de Științe și Litere “Petru Maior” UMFST.

Emisiunea “Aici și acum/Itt és most” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

“Aici și acum/Itt és most“, Vineri, 2 iunie, orele 19:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare