PROXENETISM – Bordel în Reghin: 3 bărbați controlau 15 tinere prostituate

0
4808

POLIȚIA REGHIN. Joi, 3 iunie 2021, polițiștii Poliției Reghin și cei din Serviciul de Investigații Criminale Mureș polițiștii mureșeni au efectuat 7 percheziții domiciliare în 6 județe (două în Reghin și câte una în județele Constanța, Covasna, Timiș, Caraș-Severin și Satu Mare), la persoane bănuite de proxenetism, într-un dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

 

Conform poliției mureșene, în perioada ianuarie-iunie 2021, trei bărbați ar fi facilitat și protejat practicarea prostituției a 15 tinere, într-o locație din Reghin, cu scopul obținerii unor sume de bani.

 

Astăzi, Camera Deputaţilor (for decizional) a adoptat un proiect de lege care aduce modificări Codului penal în sensul în care sclavia, traficul de persoane, traficul de minori, proxenetismul, agresiunea sexuală şi tortura nu se mai prescriu. Legea merge la promulgare.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ