RADU BĂLAȘ. Proiectul pentru Târgu Mureș! Un oraș ca afară: ORAȘUL SIGUR

ELECTORAL. Spații publice mai sigure.

Soluțiile de siguranță publică includ detectarea automată a incidentelor de securitate, ceea ce permite poliției și firmelor de securitate să reacționeze rapid la potențiale incidente. Utilizând tehnologii biometrice și de inteligență artificială, autoritățile locale pot obține o vizualizare precisă, dar discretă, a incidentelor în timp real din orașele lor. Aceste soluții au fost implementate în numeroase sectoare din întreaga lume, cum ar fi aeroporturi, stadioane și alte locuri de desfășurare a evenimentelor.

Iluminat stradal sigur și eficient.

POL a propus suprailuminarea trecerilor de pietoni, proiectul nostru s-a și realizat. O parte a proiectului nu a fost implementat însă, deoarece pentru a evita poluarea luminoasă și consumul inutil de energie electrică, luminile ar fi trebuit să fie echipate cu senzori de mișcare care să stingă luminile atunci când nu sunt necesare.
112 mai precis. O ambulanță, un pompier sau un ofițer de poliție care răspunde la un apel de urgență pierde adesea timp prețios pentru că nu știe exact unde se află apelantul și cum să ajungă acolo. Tehnologia modernă face posibilă cartografierea în avans a informațiilor necesare despre fiecare proprietate, astfel încât primii respondenți care dispun de aceste informații pot câștiga minute prețioase în care pot salva salva vieți.

Mai multe detalii aici.

 

Comandat de: Partidul Oamenilor Liberi (POL)
CUI mandatar financiar: 21240253
Executat de: Asociația “Romanii Uniti Acasa – RUA” – Msnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare