Raiffeisen Bank face echipă cu David Popovici, pentru următorii 4 ani

INOT. Ieri, Raiffeisen Bank a semnat cu David Popovici, înotătorul român de performanță, un parteneriat pe termen lung, pentru următorii patru ani. Este o colaborare bazată pe valori comune, reflectate atât în performanța lui David, cât și în viziunea Raiffeisen Bank. Apropierea dintre cei doi mari „jucători” are fundament solid: munca susținută pentru atingerea celor mai bune rezultate, flexibilitatea și promovarea valorilor românești.

De peste 25 ani, Raiffeisen Bank este un actor important în economia naţională, o bancă solidă, cu rezultate care ne onorează. Am reuşit să obţinem aceste rezultate datorită abordării noastre de a face investiţii pe termen lung, sustenabile. Pentru echipa Raiffeisen Bank, performanţa este o cursă susţinută, sistematică, pas cu pas. Suntem onoraţi să putem face parte din galeria de suporteri a lui David Popovici, să îl susţinem în parcursul său sportiv şi vă invităm alături de noi!”, a menţionat Zdenek Romanek, Preşedinte şi CEO Raiffeisen Bank România.

Sunt bucuros de acest parteneriat pentru că este unul pentru performanţă. Motivaţia mea ţine de succes, stabilitate, siguranţă, valori împărtăşite cu echipa Raiffeisen. Este un parteneriat pe termen lung: îmi doresc să fac performanţă în sport pe termen lung, şi să întorc o parte din acest succes nu doar sub formă de inspiraţie pentru alţi tineri – eu la rândul meu fiind inspirat de alţi performeri români – ci şi ca şi contribuţie în societate, în comunităţi.” -David Popovici, înotător român de performanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare