REACȚIE – Patroana restaurantului din Weekend care a fost mistuit în incendiu a cerut scutire de la plata tarifelor de concesiune

0
906

CERERE. Administratorul sereleului Restaurant Queen, Anca Corina Dărăbuș, a solicitat Primăriei Târgu Mureș scutirea de la plata redevenței și a tarifelor aferente terenului concesionat (în suprafață de 473 de metri pătrați) din Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul” (Weekend) până în momentul în care va fi posibilă reluarea activității comerciale.

 

Vă reamintim că restaurantul Queen Pub din Weekend a ars în urma unui incendiu declanșat în 17 martie 2019, atât construcțiile, cât și terasa fiind distruse. Conform unei hotărâri a Consiliului Local Târgu Mureș, din 28 februarie 2019, în acest an au fost majorate cu aproximativ 90% tarifele aferente concesiunilor din Complexul Weekend.

 

Înaintea majorării tarifelor, administratorul pubului Queen trebuia să achite Primăriei (în total) aproape 33.000 de lei pe an. Cererea de sistare a plății redevenței și a tarifelor aferente a fost depusă la 10 zile de la incendiu, iar decizia finală în acest sens va aparține forului deliberativ al orașului (Consiliul Local Târgu Mureș).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ