REACȚIE – Patroana restaurantului din Weekend care a fost mistuit în incendiu a cerut scutire de la plata tarifelor de concesiune

CERERE. Administratorul sereleului Restaurant Queen, Anca Corina Dărăbuș, a solicitat Primăriei Târgu Mureș scutirea de la plata redevenței și a tarifelor aferente terenului concesionat (în suprafață de 473 de metri pătrați) din Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul” (Weekend) până în momentul în care va fi posibilă reluarea activității comerciale.

 

Vă reamintim că restaurantul Queen Pub din Weekend a ars în urma unui incendiu declanșat în 17 martie 2019, atât construcțiile, cât și terasa fiind distruse. Conform unei hotărâri a Consiliului Local Târgu Mureș, din 28 februarie 2019, în acest an au fost majorate cu aproximativ 90% tarifele aferente concesiunilor din Complexul Weekend.

 

Înaintea majorării tarifelor, administratorul pubului Queen trebuia să achite Primăriei (în total) aproape 33.000 de lei pe an. Cererea de sistare a plății redevenței și a tarifelor aferente a fost depusă la 10 zile de la incendiu, iar decizia finală în acest sens va aparține forului deliberativ al orașului (Consiliul Local Târgu Mureș).

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare