RECORD – Cel mai tânăr pictor din lume – paleta de culori a unui mic geniu

GUINNESS. Un copil în vârstă de doar un an și jumătate din Ghana a captat atenția lumii cu talentul său neobișnuit și remarcabil în artă. Ace-Liam Nana Sam Ankrah a fost oficial recunoscut ca fiind cel mai tânăr pictor masculin din lume, un titlu pe care l-a câștigat la o vârstă incredibilă de un an și 152 de zile.

Talentul său a fost descoperit și încurajat de mama sa, Chantelle Kuukua Eghan, care este și ea artistă. Ea a remarcat primele semne ale abilității sale artistice când Ace-Liam avea doar șase luni și a fost ulterior impresionată de modul în care fiul său reacționa la culori și la procesul de pictură.

Într-o perioadă de cinci luni de așteptare, după ce a depus dosarul la Guinness World Records, Ace-Liam a fost oficial recunoscut ca fiind cel mai tânăr artist masculin din lume. Pentru a se califica pentru acest titlu, el a trebuit să expună public lucrările sale și să le vândă. Expoziția sa a avut loc la Muzeul de Știință și Tehnologie din Accra, unde a atras atenția publicului și a vândut nouă dintre cele zece lucrări expuse.

Arta lui Ace-Liam este definită de culorile vibrante și de energie, reflectând curiozitatea și dorința sa de a descoperi lumea înconjurătoare. În ciuda vârstei sale fragede, el a reușit să creeze imagini abstracte dinamice, care au captivat atât publicul, cât și criticii de artă.

Mama sa, Chantelle, speră că fiul ei va urma calea unor mari artiști precum Amaoko Boafo și că va putea să-și dezvolte talentul și să își exprime creativitatea în continuare. Ea își dorește să încurajeze și alți părinți să susțină și să cultive talentele artistice ale copiilor lor de la o vârstă fragedă.

Cu propriul său studio de artă, creat special pentru el de către mama sa, Ace-Liam este gata să creeze următoarea sa capodoperă și să continue să își uimească lumea cu talentul său remarcabil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare