Record mondial pentru cea mai mare dioramă Star Wars din Lego în București

RECORD. Un certificat Guinness World Record a fost acordat în București, sâmbătă, 20 aprilie, pentru cea mai mare dioramă „Star Wars” realizată din cărămizi Lego. Evenimentul a avut loc la standul Lego deschis la Comic Con, în cadrul Romexpo.

Diorama „Star Wars” impresionează prin dimensiunile sale, având o lățime de 3,84 metri și o lungime de 11,9 metri, fiind compusă din peste un milion de cărămizi Lego și includând 200 de nave Lego. Această creație remarcabilă a fost realizată într-un efort colectiv desfășurat pe parcursul a trei ani de către membrii grupului Rolug – Grupul utilizatorilor Lego din România.

Pravin Patel, Arbitrul Guinness World Record prezent la eveniment pentru a valida oficial recordul stabilit, s-a arătat profund impresionat de realizarea grupului Rolug. El a subliniat importanța pasiunii și dedicării aduse de către membrii acestui grup în procesul de creare a celei mai mari diorame Lego din lume.

Sunt cu adevărat încântat să fiu aici, deoarece am o legătură sentimentală cu LEGO din copilărie. Am jucat LEGO cu copiii mei și acum mă bucur să le joc cu nepoții mei. Guinness este ca un catalizator pentru pasiune. Fiecare persoană are o pasiune unică, iar grupul Rolug a exprimat-o cu încredere și talent prin crearea acestei diorame impresionante. Este o experiență uimitoare să te afli în fața unei creații atât de extraordinare și să poți aprecia detaliile și măreția ei în întregime. Felicitări, continuați să inspirați și să doborâți recorduri!”, a declarat Patel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare