RECUNOAȘTERE – Structura anticorupție din Mureș, premiată de DGA pentru rezultatele excepționale în combaterea corupției

0
236

ANTICORUPȚIE. Cu ocazia Zilei Aniversare a Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), astăzi, 30 mai, la 13 ani de la înfiinţarea structurii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Serviciul Județean Anticorupție Mureș a primit un premiu extrem de important, în contextul în care a fost una dintre cele servicii județene recompensate cu o diplomă de recunoaștere a meritelor.

 

Serviciul Județean Anticorupție Mureș (condus de comisar şef de poliţie Bogdan Machedon) a primit din partea DGA cea mai importantă diplomă acordată de structura centrală: pentru rezultatele obţinute în activitatea de combatere a corupţiei (au fost acordate diplome pe cele trei segmente de activitate importante, respectiv prevenire, investigaţii şi combatere a corupţiei).

 

DGA este instituţia înființată în scopul asigurării integrităţii profesionale şi credibilităţii angajaţilor MAI.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here