RECUNOAȘTERE – Structura anticorupție din Mureș, premiată de DGA pentru rezultatele excepționale în combaterea corupției

0
295

ANTICORUPȚIE. Cu ocazia Zilei Aniversare a Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), astăzi, 30 mai, la 13 ani de la înfiinţarea structurii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Serviciul Județean Anticorupție Mureș a primit un premiu extrem de important, în contextul în care a fost una dintre cele servicii județene recompensate cu o diplomă de recunoaștere a meritelor.

 

Serviciul Județean Anticorupție Mureș (condus de comisar şef de poliţie Bogdan Machedon) a primit din partea DGA cea mai importantă diplomă acordată de structura centrală: pentru rezultatele obţinute în activitatea de combatere a corupţiei (au fost acordate diplome pe cele trei segmente de activitate importante, respectiv prevenire, investigaţii şi combatere a corupţiei).

 

DGA este instituţia înființată în scopul asigurării integrităţii profesionale şi credibilităţii angajaţilor MAI.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ