RECUNOAȘTERE – Studenta anului în România, un medic rezident din Târgu Mureș

0
803

UNIVERSITARIA. Ioana Marcela Brînzac, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu Mureș, acum masterandă în anul II la UMFST Târgu Mureș, a fost desemnată “Studenta anului în România”. Titlul i-a fost decernat în cadrul Galei Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), eveniment desfășurat aseară în Aula Universităţii Politehnica din Bucureşti, în prezența președintelui Academiei Române, Ioan Aurel Pop, și a ministrului Educației, Ecaterina Andronescu..

 

Gala Ligii Studenţilor Români din Străinătate, aflată la a X-a ediție, vizează premierea tinerilor români cu rezultate academice şi extracurriculare de excepţie din ţară şi de peste hotare. Ioana Marcela Brînzac este masterandă în anul II la Cercetare ştiinţifică avansată medico-farmaceutică și este medic rezident pediatrie la Spitalul Clinic Județean De Urgență Târgu Mureş.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ