RECUNOAȘTERE – Studenta anului în România, un medic rezident din Târgu Mureș

0
683

UNIVERSITARIA. Ioana Marcela Brînzac, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu Mureș, acum masterandă în anul II la UMFST Târgu Mureș, a fost desemnată “Studenta anului în România”. Titlul i-a fost decernat în cadrul Galei Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), eveniment desfășurat aseară în Aula Universităţii Politehnica din Bucureşti, în prezența președintelui Academiei Române, Ioan Aurel Pop, și a ministrului Educației, Ecaterina Andronescu..

 

Gala Ligii Studenţilor Români din Străinătate, aflată la a X-a ediție, vizează premierea tinerilor români cu rezultate academice şi extracurriculare de excepţie din ţară şi de peste hotare. Ioana Marcela Brînzac este masterandă în anul II la Cercetare ştiinţifică avansată medico-farmaceutică și este medic rezident pediatrie la Spitalul Clinic Județean De Urgență Târgu Mureş.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here