Redeschiderea ștrandului Aqua Beach din Praid aduce noutăți captivante pentru copii – GALERIE FOTO

TURISM. Sâmbătă, pe 1 iunie, ștrandul Aqua Beach își va redeschide porțile, marcând începutul sezonului estival cu o serie de noutăți dedicate copiilor și familiilor.

În 2024, Aqua Beach își îndreaptă atenția către familiile cu copii mici, oferind îmbunătățiri semnificative pentru a asigura distracția și confortul tuturor vizitatorilor.

Anul acesta, dimensiunea piscinei pentru copii a fost triplată, oferind un spațiu mult mai generos pentru cei mici. Pe lângă aceasta, a fost montat un tobogan de familie și elemente acvatice interactive, menite să transforme fiecare vizită într-o experiență memorabilă.

Aceste investiții subliniază angajamentul ștrandului Aqua Beach de a crea un mediu sigur și plin de distracție pentru toate vârstele. Părinții pot fi siguri că cei mici vor avea parte de activități antrenante și sigure, în timp ce se bucură de facilitățile moderne și de atmosfera plăcută a ștrandului.

Redeschiderea pe 1 iunie, de Ziua Copilului, este o oportunitate perfectă pentru familii de a petrece timp de calitate împreună, sărbătorind începutul verii într-un loc special amenajat pentru relaxare și divertisment.

Nu ratați ocazia de a vizita ștrandul Aqua Beach și de a descoperi toate noile atracții pregătite pentru cei mici și pentru întreaga familie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare