Renumele Transylvania Summit ajunge peste hotare

TRANSYLVANIA SUMMIT. Prima ediție a Transylvania Summit (24-26 februarie 2023) organizat la Hotelul Plaza din Târgu-Mureş, și-a făcut cunoscut renumele și peste hotare.

Monaco Voice – reputatul site de stiri, supraveghetorul vigilent și sursa de referință pentru acoperirea peisajului cultural infinit din Monaco, a descris Transylvania Summit ca “un eveniment exclusiv, privat de rețea, care prezintă cele mai bune talente, inovație globală și evidențiază investiția, potenţialul şi bogăţia Târgu-Mureşului şi a României în general.”

Articolul dedicat evenimentului de succes Transylvania Summit, a fost scris cu pasiune de către antreprenorul Colin Fitzpatrick, omul de succes cu o experiență de peste 20 de ani în companii tehnologice de top precum Oracle, Salesforce, Dell și HubSpot, fondator al unei companii Blockchain, care aduce inclusiv concerte în Metaverse cu nume precum Snoop Dogg și Alicia Keys.

Renumele antreprenorului Colin Fitzpatrick a ajuns de talie mondială, fiind prezentat de CNBC, Bloomberg și Fintech.tv ca vorbitor principal și consilier în Blockchain, Cryptocurrencies, Metaverse, NFT și AI.

El a descris importanța inițiativei evenimentului Transylvania Summit și scopul acestuia, într-un ținut bogat în istorie și copt cu potențial economic. A menționat despre cei 120 de invitați distinși din diverse locații precum Statele Unite, Belgia, Elveția, Germania, Iordania, Brazilia, Spania și Monaco, subliniind dorința acestora de a descoperi tehnologia de ultimă oră și inovația care conduce la creșterea constantă a regiunii.

Au fost prezentați și organizatorii evenimentului, omul de afaceri și fondatorul Transylvania Summit – Doru Borșan, alături de Prințesa Sophia Wolkonsky – Fondatorul Castilla, și Dustin Plantholt – Fondatorul MonteCrypto Club.

“Pe parcursul a două zile, participanții au fost răsfățați cu o sărbătoare de prezentări și paneluri, formate din politicieni de top, directori de afaceri și antreprenori care și-au împărtășit opiniile despre orice, de la tendințele globale actuale la istoria României și potențialul incredibil de investiții în afacerile locale și dezvoltare imobiliara in tara. Ceea ce a apărut a fost o fereastră fascinantă către numeroasele activități regionale și oportunități de dezvoltare diferite, dând un sentiment de entuziasm și entuziasm pentru viitor.

Presărat printre panouri pe Web3, Metaverse, Sănătate și Wellness, Doru a prezentat bogăția semnificativă a regiunii, evidențiind bijuterii nedescoperite ale afacerilor și investițiilor pe care Târgu Mureș și România le reprezintă cu adevărat. Printre grupul divers de participanți și prezentatori s-au numărat un centru holistic de vindecare și wellness de ultimă generație, un producător local de gemuri și chutneys organice, ale cărui produse delicioase au fost degustate și savurate de toți, un site inovator de rezervare de călătorii cu o soluție pentru rezervarea fără probleme de călătorii cu mai multe etape, inclusiv transferuri, hoteluri, bilete. Stomatologia holistică, progresele tehnologice, inovația Web3, inteligența artificială au fost toate incluse în afacerile care căutau atât investiții de capital, cât și altele care doresc expunerea la o scenă globală.

Antreprenoriatul și Femeile în leadership au fost, de asemenea, un punct culminant al summit-ului. Prințesa Sophia Wolkonsky, a cărei pasiune pentru istorie și arhitectură nu are limite, și-a împărtășit afacerea inspirată numită Castillia. Din peisaje bogate și arhitectură frumoasă și o platformă creativă, Castilla își propune să ofere o nouă viață monumentelor istorice, făcându-le mai accesibile și sporindu-și veniturile și expunerea la un public mai larg prin opțiuni de închiriere.

Românii sunt cunoscuți pentru că sunt primitori, călduroși și animați, cu care participanții la Summit au fost amplu tratați. Spectrul complet al ospitalității românești a inclus râsete, dans și discursuri emoționante care au punctat evenimentul de două zile. Festivitățile au culminat cu o cină fastuoasă la Castelul Haller, unde oaspeții au fost răsfățați de spiritele locale în jurul unui foc de tabără, urmate de un spectacol subteran de cvartet de coarde și un banchet cu delicatese și cărnuri locale incredibile, culminând într-o seară încununată de bucurie, dans și divertisment.”

Planurile Summitului Transylvania din 2024 sunt deja în lucru și se așteaptă să prezinte o adunare mai mare și mai ambițioasă, cu până la 2000 de participanți așteptați.

Este clar că Transylvania Summit a stabilit un nou standard pentru a aduce un spirit antreprenorial global de inovare și creștere și pentru a prezenta cele mai bune și mai strălucite talente și potențialul de investiții din România.

Articoul poate fi găsit aici.

Mulțumim Monaco Voice și Colin Fitzpatrick!

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare