Restricții de circulație în Tîrgu Mureș

RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE. În contextul celei de a 10-a ediții a evenimentului „Vâltoarea Mureșeană – Vásárhelyi Forgatag”, care promite să fie o experiență culturală și socială deosebită, sunt stabilite restricții de circulație în oraș. Evenimentul se va desfășura în perioada 24-27 august 2023, iar pentru a asigura buna desfășurare a acestuia, anumite măsuri de trafic au fost luate în considerare.

Perioada de Restricții și Zonele Vizate:

Începând cu data de 24 august 2023, de la ora 06:00, până pe 28 august 2023, la ora 06:00, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Cetății în sensul de urcare, începând de la strada Avram Iancu și până la strada Nicolae Iorga. Această restricție va include și zona adiacentă Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade!” situată pe strada Nicolae Iorga. În această perioadă, bretelele dintre cele două sensuri ale bulevardului vor fi, de asemenea, închise pentru trafic.

De la data de 26 august 2023, începând cu ora 08:00, până pe 28 august 2023, la ora 06:00, traficul rutier va fi restricționat pe strada Enescu.

Aceste restricții sunt puse în aplicare pentru a facilita buna desfășurare a evenimentului „Vâltoarea Mureșeană – Vásárhelyi Forgatag” și pentru a asigura siguranța participanților și a vizitatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare