Retailerul de materiale de construcții Hornbach își deschide un hub IT în România, angajări în curs

BRICOLAJ. Hornbach, un important retailer de materiale de construcții, și-a deschis recent un hub IT în România și caută noi angajați. Acesta va susține dezvoltarea și implementarea soluțiilor tehnologice inovatoare pentru întreaga organizație germană. Hub-ul se va concentra inițial pe proiecte legate de magazinul online.

Andreas Schobert, CTO al HORNBACH Baumarkt AG, a subliniat importanța hub-ului pentru extinderea capabilităților tehnologice globale ale companiei.

România a fost aleasă pentru prezența sa de talente în domeniul IT. Echipa hub-ului IT va oferi soluții pentru nevoile diverse ale organizației, cu accent pe extinderea serviciilor și dezvoltarea ideilor inovatoare.

Grupul HORNBACH, un concern DIY independent, a generat vânzări nete de 6,3 miliarde de euro în anul financiar 2022/23 și este unul dintre cei mai mari cinci retaileri de articole de bricolaj și grădinărit din Europa. Compania operează 169 de magazine de bricolaj și centre de grădinărit, două magazine specializate și magazine online în nouă țări europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare