Retailerul polonez Wittchen pregătește intrarea pe piața din România

RETAIL. Un nou jucător important se pregătește să intre pe piața din România – retailerul polonez Wittchen. Compania, care deja este prezentă pe mai multe piețe europene, se pregătește să deschidă primul său magazin în România, în centrul comercial ParkLake din București.

Tranzacția de închiriere a spațiului a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, care a anunțat în mod oficial intrarea retailerului Wittchen pe piața românească.

Compania Wittchen are planuri ambițioase pentru România și intenționează să deschidă magazine în cele mai performante centre comerciale din țară. Prin acest demers, Wittchen își propune să devină brandul numărul 1 în ceea ce privește vânzarea de bunuri premium la prețuri accesibile. În plus, succesul înregistrat de magazinul lor online, www.wittchen.ro, deschis în decembrie anului trecut, a confirmat existența unei cereri semnificative pentru produsele lor pe piața românească.

Wittchen are deja o prezență semnificativă pe piața europeană, fiind prezent pe 39 de piețe din Europa, inclusiv pe platforme cunoscute precum Amazon și Zalando. Acest lanț de magazine oferă o gamă largă de produse, de la accesorii la încălțăminte și articole de marochinărie, ceea ce îl face un jucător important în industria retailului.

În ultimii ani, am asistat la intrarea pe piața românească a unor grupuri mari de retail, în special din Polonia, care au reușit să se impună și să obțină succes. Acest lucru servește drept inspirație pentru alte companii care încă nu au pășit pe această piață și arată potențialul pe care România îl oferă în industria retailului.

Cu deschiderea primului magazin în centrul comercial ParkLake din București, Wittchen își propune să cucerească inimile clienților români și să contribuie la diversificarea și creșterea competitivității pieței de retail din țară. Se așteaptă cu interes dezvoltările ulterioare ale acestei expansiuni și impactul pe care Wittchen îl va avea pe piața românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare