Retailerul polonez Zabka a debutat pe piața românească: detalii despre salariile oferite

EXPANSIUNE. Retailerul polonez Zabka a deschis primele magazine în România sub brandul Froo. Acestea sunt localizate în București, iar compania și-a planificat extinderea și în alte orașe mari din țară.

Zabka intenționează să deschidă noi magazine în Constanța, Craiova și Pitești, lansând deja anunțuri de recrutare pentru aceste locații. Pentru poziția de Antreprenor Magazin, salariul indicat variază între 10.000 și 15.000 lei net pe lună.

“Nu avem încă o dată stabilită, dar vor fi sigur tot în București. Încă 2-3 rânduri de magazine vor fi tot în București și sunt câteva deja în proces de remodelare. Ne uităm la toate orașele mari, suntem în negocieri, dar nu avem nimic confirmat” a declarat Radu Trandafir, directorul general al Froo Romania Retail.

România este considerată o piață importantă în Europa Centrală și de Est, fiind a doua cea mai mare piață de consum din regiune, a menționat Anna Grabowska, directorul general al Zabka International, în conferința de lansare a retailerului în România.

Zabka are planuri ambițioase pentru piața românească și se va poziționa și pe piața serviciilor rapide de cafea, concurând cu brandul românesc 5 to Go. Compania va oferi prețuri competitive, de până la 4 lei, și între 6-7 lei pentru cappuccino sau latte. “Consumatorii români apreciază magazinele mici, de proximitate, unde pot face achiziții impulsive pentru consum imediat,” a subliniat Anna Grabowska.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare