REUȘITĂ – Campionatului European de Mountain Bike 2024 organizat în România

0
22

CILCLISM. Ca urmare a unei inițiative din anul 2021 a Ministerului Sportului a proiectului Campionatului European de Mountain Bike 2024, România are ocazia de a puncta încă o realizare ca organizator de mari competiții sportive.
 
Federația Română de Ciclism va organiza ediția 2024 a Campionatului European de Mountain Bike!
Un prim pas în acest sens a fost făcut prin întrevederea care a avut loc la Palatul Victoria în 20 iulie 2022, între primul-ministru, Nicolae-Ionel Ciucă, ministrul sportului, Eduard Novak, președintele Uniunii Europene de Ciclism, Enrico Della Casa, președintele Federației Române de Ciclism, Alex Ciocan, și antrenorul federal al Federației Române de Ciclism, Cristiano Valoppi.
 
Mult succes Federației Române de Ciclism în pregătirea și desfășurarea competiției, întrucât este prima dată când România organizează o competiție de ciclism de acest nivel!
Suntem convinși de potențialul țării noastre, avem toate resursele necesare, începând de la experiență, profesioniști și până la locații spectaculoase și condiții climatice prielnice.
 
 
Cătălina LumperdeanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ