REZULTAT ALEGERI – Târnăveni, singurul municipiu din județ care și-a reales primarul: Sorin Megheșan (PNL), încă 4 ani

0
2678

ALEGERI LOCALE – TÂRNĂVENI. Sorin Megheșan a câștigat detașat bătălia electorală cu cei 6 contracandidați ai săi la funcția de primar al municipiului Târnăveni, adunând cu puțin peste 50% din voturile electoratului (aproape 3.500 de voturi din cele 6.937 de voturi valabile). Fostul pesedist Alin Mihăilescu (ProRomânia – 17,83%) și Ovidiu Popescu (PSD – 13,52%) sunt singurii contracandidați ai lui Megheșan care au trecut de pragul procentual de 10%.

 

Megheșan rămâne singurul din cei 4 primari ai municipiilor din județul Mureș care își păstrează funcția administrativă în mandatul 2020-2024.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ