REZULTATE – Cășuneanu a câștigat Trofeul Târgu Mureș și preia conducerea în Campionatul Național de Super Rally

AUTOMOBILISM. Costel Cășuneanu (Skoda Fabia R5) a reușit să se impună în Trofeul Târgu Mureș, cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Super Rally, cel mai bun timp înregistrat fiind de 03:19,071. La etapa din Târgu Mureș, Cășuneanu a fost urmat pe podium de Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge EVO), cu 03:22,416, și Aurelian Andronache (Speed Car GT 1000R), cu 03:23,453.

 

 

 

25 de autoturisme sport au luat startul în Trofeul Târgu Mureș, 11 dintre acestea calificându-se în finală, Subliniere: la trei clase (3B – Mașini peste 300 CP, tracțiune integrală sau monoposturi -; 4A – Dacia revival -; Mașini electrice) a fost înscris câte un singur participant, iar la clasa 4B (Mașini istorice), niciunul.

 

În clasamentul Open al Campionatului Național de Super Rally, după două etape pe primele locuri sunt clasați: 1. Costel Cășuneanu (19 puncte), 2. Barabas Robert (13 puncte), 3. Titi Aur (10 puncte – a participat doar la prima etapă, de la Mangalia, pe care a câștigat-o),  4. Mihai Leu (9 puncte), 5. Vlad Cosma (8 puncte).

 

  • Foto FRAS

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare