REZULTATE – Cășuneanu a câștigat Trofeul Târgu Mureș și preia conducerea în Campionatul Național de Super Rally

0
249

AUTOMOBILISM. Costel Cășuneanu (Skoda Fabia R5) a reușit să se impună în Trofeul Târgu Mureș, cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Super Rally, cel mai bun timp înregistrat fiind de 03:19,071. La etapa din Târgu Mureș, Cășuneanu a fost urmat pe podium de Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge EVO), cu 03:22,416, și Aurelian Andronache (Speed Car GT 1000R), cu 03:23,453.

 

 

 

25 de autoturisme sport au luat startul în Trofeul Târgu Mureș, 11 dintre acestea calificându-se în finală, Subliniere: la trei clase (3B – Mașini peste 300 CP, tracțiune integrală sau monoposturi -; 4A – Dacia revival -; Mașini electrice) a fost înscris câte un singur participant, iar la clasa 4B (Mașini istorice), niciunul.

 

În clasamentul Open al Campionatului Național de Super Rally, după două etape pe primele locuri sunt clasați: 1. Costel Cășuneanu (19 puncte), 2. Barabas Robert (13 puncte), 3. Titi Aur (10 puncte – a participat doar la prima etapă, de la Mangalia, pe care a câștigat-o),  4. Mihai Leu (9 puncte), 5. Vlad Cosma (8 puncte).

 

  • Foto FRAS

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here