REZULTATE ȘI MARCATORI – Avântul Reghin și MSE Târgu Mureș, victorii în deplasare, Iernut, înfrântă acasă

FOTBAL. În penultima etapă a Seriei 5 Liga a III-a, cele trei echipe mureșene au închiat cu un bilanț pozitiv, două victorii și o înfrângere, fapt datorat previzibilei victorii a reghinenilor la Mediaș (cu o echipă consolată cu retrogradarea) și a meciului în care celelalte două echipe din județ, Iernut și MSE au jucat între ele, într-un derby al retrogradatelor.

 

A fost o etapă (a 29-a) cu inerentele ciudățenii specifice finalurilor de campionat (meciul CFR 2 Cluj-Napoca – Sticla Arieșul Turda rămând nedisputat din cauza… lipsei medicului de pe ambulanță, apoi rezultele-“surpriză” cu iz pregnant de influențe ale pariurilor sportive).

 

La Mediaș, echipa a doua a primei divizionare Gaz Metan a fost învinsă cu 3-1 de Avântul, însă reghinenii au avut un meci mai greu decât sugerează scorul, fiind conduși inițial pe tabela de marcaj, iar apoi gazdele, deja retrogradate în Liga a IV-a, menținând timp de 80 de minute rezultatul egal. Golurile victoriei au venit în ultimele 10 minute ale meciului, pentru Avântul marcând Moldovan și Truță.

 

La Iernut, gazdele de la CS și-au luat rămas bun de la Liga a 3-a în fața suporterilor și a conjudețenei MSE, și aceasta deja retrogradată în Liga a IV-a. Un meci fără influență în clasament, în care iernuțeniii au condus cu 2-0, dar târgumureșenii au întors rezultatul după patru goluri consecutive (o triplă a lui Ruja și Fulop).

 

Iată rezultatele și marcatorii penultimei etape:

* Gaz Metan Mediaş 2 – Avântul Reghin: 1-3 – Andrei Doda (20) / Darius Bogăţan (22), Lucian Moldovan (80), Florin Truţă (83);

* CS Iernut – MSE Târgu Mureş: 2-4 – Elemer Angyal (16), Iulian Şuteu (23) / Rareş Ruja (41, 62, 82), Valentin Fulop (66);

* CFR Cluj 2 – Sticla Arieşul Turda: 0-3 (decizie tehnică – lipsa medicului de pe ambulanță);

* AFC Odorheiu Secuiesc – ACS Unu Fotbal Gloria: 4-0 – Horia Crişan (32, 39, 40), Cătălin Dinu (47 – pen.);

* Unirea Dej – Minaur Baia Mare: 1-0 – Bogdan Pop (68 – pen.);

* Unirea Tăşnad – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc: 0-2 – Eder Gonzalez (2, 44);

* AFC Hărman – Olimpic Cetate Râşnov: 2-0 – Bogdan Minciună (65 – pen.), Răzvan Damian (68);

* ACS Fotbal Comuna Recea – Sănătatea Cluj: 1-3 – Brian Lemac (5) / Andrei Paşca (21), Andrei Ceaca (28), Dan Roman (61).

 

În clasamentul seriei a 5-a, după 29 de etape, pe primul loc și calificată direct în Liga a 2-a, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (70 de puncte). Echipele mureșene sunt clasate pe locurile 7 (Avântul Reghin – 49 de puncte), 14 (MSE Târgu Mureș – 19 puncte) și 16 (CS Iernut – 11 puncte).

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare