Rezutatele inițiale – comisia de evaluare pentru premiile “Henri Coandă”

COMUNICAT. Ministerul cercetării, inovării și digitalizării ne informează că în urma evaluării inițiale în cadrul premiilor “Henri Coandă”, comisia de evaluare publică rezultatele inițiale, după cum urmează:
– Lista elevilor, studenților și mentorilor propuși spre a beneficia de premiile Henri Coandă la categoria “premiul I”; “premiul II”; “premiul III” – detalii aici.
– Lista elevilor, studenților și mentorilor nepropuși spre a beneficia de premiile „Henri Coandă“ -detalii aici.
– Lista elevilor, studenților și mentorilor declarați neeligibili în competiția premiile „Henri Coandă, detalii aici.

Contestațiile pot fi depuse prin e-mail, până la data de 2 mai 2023, ora 15:00, la adresa premiiPHC@research.gov.ro.

Contestația trebuie să menționeze numărul de înregistrare al aplicației și: (i) motivarea solicitării – în cazul aplicațiilor neeligibile; (ii) exprimarea solicitării de reevaluare, în cazul aplicațiilor eligibile, dar care nu au fost propuse spre acordarea premiului.

Rezultatele finale vor fi anunțate pe data de 5 mai 2023, ora 18:00.

Menționăm că în elaborarea prezentei liste am ținut cont de dispozițiile art. 6 alin. (2) din HG nr. 1432/2022, raportat la dispozițiile art. 3 din Normele metodologice. Astfel, au fost propuse spre acordare până în 50 de premii pentru fiecare categorie, în măsura în care a fost posibilă realizarea departajării în baza art. 3 alin. (3) din Normele metodologice.

În elaborarea prezentei liste am ținut cont de dispozițiile art. 2 din Normele metodologice:

“(1) În cazul rezultatelor obținute în cadrul unei echipe, este premiat fiecare membru component al echipei.

(2) Cadrul didactic din învățământul preuniversitar sau universitar, care îndeplinește rolul de mentor, primește un singur premiu, indiferent de numărul de membri din cadrul unei echipe coordonate și câte un premiu pentru fiecare elev sau student coordonat, dacă cel din urmă nu face parte dintr-o echipă. Mentorul primește drept premiu suma de bani în valoare egală cu cea a premiului obținut de elev sau student.

(3) Fiecare elev/student poate beneficia de un singur premiu, indiferent de numărul de secțiuni în care a obținut rezultate în cadrul aceleiași competiții. Premiile pot fi cumulate pentru rezultate obținute în competiții diferite.”

Comisia de evaluare:
Dr. Liviu COȘEREANU, CSI, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială
Dr. Ionuț ENCULESCU, CSI, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Fizica Materialelor
Dr. Elena CARCADEA, CSI, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare