Robert De Niro este din nou tată la 79 de ani

INTERNAȚIONAL. Robert De Niro este din nou tată, a confirmat marți un reprezentant al actorului pentru CNN.
Câștigătorul premiului Oscar a împărtășit prima dată vestea luni, în cadrul unui interviu acordat ET Canada pentru a-și promova noul său film, numit pe bună dreptate “Despre tatăl meu”.

Vorbind despre paternitate în cadrul interviului, bărbatul în vârstă de 79 de ani a corectat-o politicos pe intervievatoarea Brittnee Blair atunci când aceasta a menționat cei șase copii cunoscuți anterior de De Niro.

Șapte, de fapt“, a spus De Niro, adăugând: “Tocmai am avut un copil“.

De Niro are șase copii din relații anterioare, dar nu este clar cine este mama celui de-al șaptelea copil al său.

Actorul din “Nașul” a împărtășit, de asemenea, că îi place să fie tată, spunând că el crede în “a fi iubitor cu copiii (săi)”, chiar dacă uneori trebuie să fie “aspru cu anumite lucruri“.

Nu cred că sunt un tată grozav“, a spus De Niro cu modestie, continuând să glumească pe seama faptului că fiica sa de 11 ani, pe care o “adoră”, îi dă uneori “bătăi de cap”.

Iar pe cea mai mică a mea de acum, asta va mai urma“, a adăugat el cu un zâmbet.

Actorul a mai fost căsătorit cu Diahnne Abbott între 1976 și 1988 și sunt părinții a doi copii, Drena și Raphael. În 1995, el a întâmpinat doi fii gemeni, Aaron și Julian, împreună cu iubita sa de la acea vreme, Toukie Smith.

De Niro a mai fost căsătorit anterior cu Grace Hightower, înainte de a se despărți în 2018, iar cei doi sunt părinții fiului Elliot și ai fiicei Helen Grace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare