Rodica Baciu: împreună pentru Comunitate

#valorisiperformantapentrutargumures. Doamna Rodica Baciu, candidat independent pentru funcția de Primar al Municipiului Târgu-Mureș, fondator și administrator Materom, cu o experiență bogată în managementul companiilor, a reușit să strângă o echipă de peste 1000 de angajați, şi să obțină performanța. Latura managerială este completată și de cea de implicare în comunitate.

Prin intermediul Fundației Mater, pe care a înființat-o acum 20 de ani alături de soțul său, și prin susținerea altor organizații neguvernamentale, se implică activ în ajutorarea celor aflați în nevoie, cu accent pe comunitățile marginalizate.

Unul dintre principalele programe desfășurate este dedicat copiilor și adulților din aceste comunități defavorizate. Astfel, copiii beneficiază de programe afterschool, menite să le ofere sprijin educațional și dezvoltare personală, în timp ce adulții au acces la cursuri de alfabetizare, ajutându-i să-și îmbunătățească nivelul de educație și să-și crească șansele de integrare socială și profesională.

Un alt aspect important al activității Fundației Mater este consilierea psihologică oferită persoanelor din diverse categorii de vârstă. Această consiliere se desfășoară într-un cadru confidențial și se concentrează în special pe recuperarea emoțională a beneficiarilor. Într-o lume în care sănătatea mentală devine tot mai importantă, aceste servicii oferă un sprijin esențial pentru cei care trec prin momente dificile.

În plus, doamna Rodica Baciu și echipa sa au pus bazele unei școli muzicale gratuite, oferind zeci de copii posibilitatea de a beneficia de cursuri de muzică zilnice. Aceste inițiative nu se limitează doar la perioada de campanie electorală, ci sunt parte integrantă din viziunea și angajamentul său de lungă durată față de comunitate.

Astfel, prin acțiuni concrete și constante, doamna Baciu și echipa sa demonstrează că nu doar vorbesc despre solidaritate și implicare socială, ci le trăiesc în fiecare zi. Aceste inițiative umanitare nu doar că definesc misiunea lor, ci reprezintă o dovadă a devotamentului lor față de binele comun și față de cei aflați în dificultate.

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=122138430470114999&id=61553449981914&rdid=JpWq1Pp1JwcopGH2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare