Rodica Baciu: Nu avem nevoie de primari superman, avem nevoie de buni administratori!

ELECTORAL. Prea des auzim politicienii cum ne vorbesc despre cum ei se implică, ei dreg și fac și cum fără ei, noi toți suntem pierduți.

O astfel de mentalitate nu este bună atunci când vorbim despre un oraș. Aici este nevoie de un administrator care are experiență în management, dovedită, de-a lungul multor ani, care a gestionat bugete similare cu cele ale orașului, care are oameni în subordine și știe cum să îi pună la treabă și care trăiește în valori moral-creștine.

 

De asemenea, avem nevoie de fiecare om competent din oraș, să pună umărul la treabă!

Mă întâlnesc cu antreprenori, artiști, asistenți medicali, profesori, arhitecți, elevi și fiecare dintre ei îmi prezintă puncte valide pe care le iau în seamă.

 

Din acest motiv, am început să formez în jurul meu o echipă formată din acești oameni și ei vor veni cu mine la primăria Târgu Mureș în calitate de consilieri. Formăm Consiliul Experților! Fiecare cetățean care dorește, este invitat să ia parte la această echipă!

 

Primăria are în prezent 873 de angajați care consumă zilnic 110.000 euro pentru plata salariilor, adică 23% din bugetul local merge pentru salarii. Această echipă trebuie să lucreze exemplar iar ei trebuie conduși cu înțelepciune, profesionalism și competență! Legat de aceste subiecte voi reveni mâine cu mai multe detalii!

 

Acest oraș nu este al vreunui primar superman, este al fiecăruia dintre noi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare