ROMÂNCA ÎN FINALĂ LA PALERMO! Irina Begu – Sara Sorribes Tormo 3-6, 6-3, 6-4

0
14

TENIS. Irina Begu (31 de ani) a învins-o pe Sara Sorribes Tormo (25 de ani) în semifinalele turneului de la Palermo, făcându-și loc în finala de duminică.
E prima ei finală WTA după un an iar azi are oportunitatea unui prim titlu din 2017 încoace.
 
Dacă primele două seturi au durat câte 50 de minute, decisivul a fost un adevărat maraton de o oră și 32 de minute, pe care l-a câștigat Irina Begu. Primele patru game-uri au fost adjudecate de fiecare dată cu serviciul, iar românca a reușit să facă break-ul în game-ul cinci și să conducă 3-2.
 
După o luptă de o oră și 32 de minute, pe o temperatură care abia a coborât spre 27 de grade, cu multe schimburi epuizante, Irina și-a croit drumul către finală. Azi, nu înainte de ora 21:00, ora României, Irina o va întâlni pe italianca Lucia Bronzetti. Va fi prima întâlnire dintre cele două, dar un meci în particular dificil pentru Irina, care va avea foarte puțin timp la dispoziție să se recupereze.
 
Va fi a noua finală WTA a carierei Irinei, și prima de la cea jucată anul trecut la Cleveland. În total, bilanțul Irinei în finale este de 4-4, cel mai recent din cele patru titluri fiind reușit în 2017, la București.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ