România câștigă medalia de aur la Campionatele Europene de Canotaj: Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, locul întâi la dublu vâsle feminin

SPORT. Sâmbătă, la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged, Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc au obținut medalia de aur în proba de dublu vâsle feminin, categorie ușoară.

Cele două sportive românce au terminat proba cu timpul de 07:29.63. Echipajul din Grecia s-a clasat pe locul doi, cu timpul de 07:31.94, în timp ce Italia a ocupat locul trei, cu timpul de 07:33.73.

Tot sâmbătă, echipajul feminin de patru rame format din Mădălina Bereş, Maria Lehaci, Magdalena Rusu și Amalia Bereş a câștigat medalia de argint.

În alte probe, echipajul masculin de patru vâsle format din Cristian Nicoară, Bogdan Baitoc, Florin Horodișteanu și Ioan Prundeanu s-a clasat pe locul 5, în timp ce echipajul feminin de patru vâsle format din Mariana Dumitru, Emanuela Ciotău, Alexandra Ungureanu și Mădălina Moroșan a ocupat locul 6.

De asemenea, echipajul masculin de 8+1 format din Mihăiță Țigănescu, Ciprian Tudosă, Constantin Adam, Mugurel Vasile Semciuc, Florin Arteni, Sergiu Bejan, Ștefan Berariu, Florin Lehaci și Adrian Munteanu a câștigat medalia de bronz, încheind proba cu timpul de 05:56.11. Marea Britanie s-a clasat pe primul loc, iar Germania pe locul doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare