România, etichetată printre cele mai fericite țări din lume.

CLASAMENT. Finlandezii rămân cei mai fericiți oameni din lume și în 2022, iar România a urcat 18 locuri în clasamentul fericirii realizat în fiecare an de World Happiness Report care a ținut cont în evaluare de fericire, bunăvoință și încredere în timpul COVID-19 și după pandemie. În topul care arată calitatea vieții, țara noastră este văzută peste Spania, Italia, Croația sau Turcia.

Anul acesta marchează a zecea aniversare a World Happiness Report, invitându-ne astfel să privim înapoi și înainte, menținând raportarea noastră a bunăstării actuale și lărgindu-ne analiza a efectelor de amploare ale COVID-19“, scriu cei de la World Happiness Report. România a urcat 18 locuri în topul țărilor cu cei mai fericiți oameni din lume în 2022 și a ajuns pe poziția 28.

Potrivit clasamentului, mai puțin fericiți decât românii sunt spaniolii pe care World Happiness Report îi vede pe locul 29. Italienii ocupă locul 31, sârbii sunt pe poziția 43, iar croații se regăsesc în clasament pe locul 47. Vecinii noștri bulgari sunt abia pe locul 85, iar Turcia este spre coada clasamentului, pe 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare