România își consolidează prezența la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, cu încă un pas important în calificările sportive

SPORT. Tânăra gimnastă Annaliese Drăgan, în vârstă de doar 17 ani, a reușit să obțină un loc prețios pentru echipa țării noastre în competiția de gimnastică ritmică. Performanța sa remarcabilă a avut loc în cadrul Campionatelor Mondiale de la Valencia, unde s-a clasat pe locul 17 la proba individuală.

Annaliese Drăgan, sub îndrumarea antrenoarei Maria Gârbă, a reușit să obțină un total de 93.550 puncte, care i-au asigurat acestui tânăr talent debutul mult dorit la Jocurile Olimpice. Comitetul Olimpic și Sportiv Român a transmis cu mândrie vestea prin intermediul rețelelor sociale, semnificând astfel încă o realizare impresionantă pentru sportul românesc.

Cu această nouă adiție, Team Romania a atins numărul de 7 sportivi calificați pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024. În plus față de Annaliese Drăgan, lista se înfrumusețează cu nume de calibru precum Delvine Meringor (atletism), David Popovici (înot), Lăcărmioara Perijoc (box), Vlad Stancu (înot), Andrea Mikloș (atletism) și Alina Rotaru (atletism). Acești sportivi excepționali vor reprezenta România cu mândrie și dăruire pe scena olimpică.

Într-o perioadă de aproape două săptămâni, Jocurile Olimpice de la Paris 2024 vor capta atenția întregii lumi, desfășurându-se între 26 iulie și 11 august. În această perioadă, sportivii români vor concura pentru onoarea țării și pentru a scrie noi pagini de istorie în povestea Jocurilor Olimpice.

1 comment
  1. Felicitari, Annaliese Dragan, pentru acest rezultat stralucitor obtinut la Campionatele Mondiale! Esti un exemplu demn de urmat pentru toti sportivii amatori si profesionisti. Sa iti urmezi visul si sa stralucesti cu cat mai multe merite inrosindu-ne pe toti de mandrie pe scena olimpica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare